Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

OPROEP: Opstart werkgroepen EFT en ExistentiŽle

Binnen de VVCEPC willen we alle (belangstellende) leden ruimte geven om zich verder te ontwikkelen, contacten te onderhouden en uitwisselingen stimuleren, zowel binnen de eigen substroming als overkoepelend! Daarom trekken we als bestuur met veel enthousiasme twee nieuwe werkgroepen mee op gang: de werkgroep Emotion Focused Therapy en de werkgroep Existentiële Psychotherapie & Counseling. Het idee is al even aan het rijpen en nu is de goesting groot om ze leven in te blazen en een plek te geven naast de reeds actieve werkgroep van Focussen Vlaanderen.

We hopen zo een stapje verder te zetten om van onze vereniging een levendige community te maken, een plek van verbinding, verdieping en uitwisseling, waar onze rijkdom helemaal tot zijn recht komt.

Heb jij ook zin om mee aan de wieg te staan van deze werkgroepen? Stel je dan nu kandidaat!

Werkgroep EFT: ben je een afgestudeerde EFT-psychotherapeut of counselor of rondde je de EFT levels af? Voel je het kriebelen om mee je schouders te zetten onder de nieuwe werkgroep? Samen zetten we de lijnen uit voor het uitbouwen van de ruimere EFT-community onder de vleugels van VVCEPC, in samenwerking met Kurt Renders en Arne Heylen van Focus on Emotion. Om je als kandidaat op te geven of voor meer informatie, kan je Joke Verstuyf contacteren via ondervoorzitter.vvcepc@gmail.com

Werkgroep Existentiële: volgde je een specialisatie existentiële psychotherapie of counseling, en vind je het zinvol en inspirerend om mee aan de wieg te staan van deze nieuwe werkgroep? Samen zetten we de lijnen uit voor het uitbouwen van de ruimere existentiële psychotherapie-community onder de vleugels van VVCEPC, in overleg met prof. Siebrecht Vanhooren van de onderzoeksgroep Meaning & Existence (KULeuven). Om je als kandidaat op te geven of voor meer informatie, kan je Trees Depoorter contacteren via trees.depoorter@gmail.com. 

Momenteel nog geen tijd of zin, maar hebben we wel je nieuwsgierigheid geprikkeld? Hou zeker de komende tijd de nieuwsbrief en de website in de gaten. We houden je op de hoogte!

Terug naar overzicht